Echipa MasSa

Despre noi

Totul începe cu pasiune. La fel, masSa are ca sursă creatoare pasiunea comună nouă, 3 prietene, pentru frumos. Ne-am dorit, într-un gest egoist, să creem lucruri de valoare, care traduc pasiunea noastra în ceva palpabil și cărora săble găsim un loc în viața tuturor din jurul nostru. Și cum cele mai importante discuții, cele mai frumoase momente și cele mai profunde conversații au loc in jurul mesei, era oarecum natural să ne concentrăm atenția asupra acestor obiecte.
MasSa este o linie de produse cu design și productie 100% romanești. Este, de asemenea, o poveste despre prietenie. Noi, Ana (designer), Diana (tehnolog) și Laura (comunicare), încercăm continuu să creem piese care strâng lumea în jurul lor. Atât prin design, materiale premium, cât și prin faptul că, până la urmă, masa este inima unei locuințe.
Colecția Massa cuprinde serii limitate de mese de dining, de cafea, birouri, noptiere, precum și piese unicat, realizate ca proiecte separate pentru clienții mărcii, pentru a le îndeplini întocmai nevoile și criteriile estetice. Toate piesele Massa sunt produse din materiale alese cu grijă și prelucrate cu multă răbdare și talent, pentru ca rezultatul să fie, de fiecare dată, impecabil. Dorinta noastră este ca, prin multă munca și pasiune, să punem elementele vedetă - lemnul, marmura, pielea- într-o lumină care să le evidențieze frumoasele trăsături.
Pentru noi, a folosi materiale naturale și a crea un design subtil, dar cu valoare, sunt promisiuni de marcă. De asemenea, încercăm constant să tratăm fiecare client cu importanță, oferind tuturor proiectelor noastre toată atenția și devotamentul nostru, din pasiune reală pentru design. Căci, până la urmă, suntem ceea ce iubim.